Connect with us

Lifestyle

Actriţa şi vedeta de televiziune Ellen DeGeneres, primul turneu de stand-up comedy din ultimii 15 ani


Actriţa şi vedeta de televiziune Ellen DeGeneres va susţine, în luna august, primul ei turneu de stand-up comedy din ultimii 15 ani, informează Reuters conform News.ro.

În perioada 10 – 23 august, ea va susţine opt spectacole la San Diego, San Francisco şi Seattle, potrivit promoterului Live Nation.

Show-ul ei va sta la baza unui program special Netflix care va fi difuzat spre finalul anului 2018.

În vârstă de 60 de ani, DeGeneres şi-a început cariera în anii 1980, ca actriţă de stand-up comedy, în oraşul natal, New Orleans, înainte de a-şi lansa propriul show „Ellen”, în 1997, în care personajul ei şi-a recunoscut orientarea sexuală, devenind astfel prima lesbiană declarată din istoria televiziunii.

De atunci, activista drepturilor homosexualilor a devenit una dintre cele mai populare prezentatoare de televiziune din Statele Unite, iar cu „The Ellen DeGeneres Show” a câştigat 30 de premii Emmy. Ea a fost de două ori gazda ceremoniei premiilor Oscar şi a premiilor Emmy.Autor: Vocea.biz

https://vocea.biz/lifestyle/2018/jun/15/actrita-si-vedeta-de-televiziune-ellen-degeneres-primul-turneu-de-stand-up-comedy-din-ultimii-15-ani/

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: