Connect with us

Stiri

Acum poti controla activitatea copiilor pe internet!

activitatea copiilor pe internet

Daca esti parinte probabil ca te-ai intrebat in repetate randuri ce face copilul tau cand sta pe telefon sau pe tableta. Pe ce site-uri intra, ce jocuri joaca, cu cine vorbeste si la video-uri se uita? Ei bine, acum este mai simplu ca niciodata! Activitatea copiilor pe internet poate fi verificata de catre parintii acestora.

Cum poate fi controlata si indrumata activitatea copiilor pe internet?

Cei mici pot petrece si ore intregi jucandu-se pe tableta, citind sau folosind-o pentru a se uita la desene animate, de exemplu. Insa, pana in momentul de fata nu exista exact o metoda prin care adultii puteau vedea ce fac copiii lor in tot acest timp. Poate doar daca cercetau amanuntit in istoricul accesarilor dintr-o zi.

Acum este mult mai simplu!

Detii o tableta Amazon Fire pentru tine sau pentru copilul tau, gadget pe care acesta obisnuieste sa il fascineze mereu? Atunci afla ca exista o noua oportunitate de la Amazon, care te poate ajuta.

A fost lansata de curand trasatura Parent Dashboard de la Amazon. Dupa cum ii spune si numele aceasta permite parintilor sa verifice linistiti activitatea copiilor pe internet.

Acest instrument bine gandit este creat pentru a fi folosit doar in cazul tabletelor Amazon Fire si include bonusuri precum Discussion Cards. Aceasta este o lista de intrebari sugerate legate de cartile pe care le citesc copiii sau despre video-urile pe care le urmaresc atunci cand stau pe net.

Reprezentantii companiei Amazon, care se ocupa de partea de gadgeturi si aplicatii pentru familie si copii, sustin urmatoarele legat de aceasta inovatie:

De vreme ce copiii invata si se joaca mult mai independent cu tabletele lor, noi dorim sa oferim parintilor mai multe modalitati prin care sa observe aceasta descoperire digitala. 

Trasatura Discussion Cards ii echipeaza pe parinti cu informatii despre o carte Amazon FreeTime, un video, o aplicatie educativa sau un joc de care se bucura copilul, dar asigura si intrebari deschise pe care parintii le pot adresa copiilor pentru a da drumul la conversatii – si a evita raspunsurile monosilabice.

Acest panou de lucru este gratis si poate fi accesat de catre parintii interesati pe pagina parents.amazon.com

Sursa foto: sbtv.co.uk

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: