Connect with us

Monden

Andreea Marin, în lacrimi! Și-a scos peruca și a început să plângă

Andreea Marin a fost astăzi amfitrioana unui eveniment medical, de prezentare a celui mai performant aparat mamograf din România, cu o rată mica de radiații.

Vedeta a apărut cu un look nou. Mai precis, ea a purtat o perucă la care însă a renunțat în nicio oră.

Zâna a plâns în public, în urma unui interviu cu o tânără care a trecut prin calvarul tratamentului și a ceea ce înseamnă cancerul. Aceasta s-a demachiat și și-a scos peruca în același timp cu interlocutoarea sa.

”Jos masca”, a spus vedeta. Aceasta a ținut să precizeze că o femeie poate fi frumoasă și fără perucă, atunci când e ea însăși.

Merge la controale periodice

Cu această ocazie, Andreea Marin a mărturisit pentru Libertatea că de când este mama, este mult mai atentă cu sănătatea sa.

”Vreau să-mi văd fiica mireasă. Da, merg regulat la controale. Îmi fac ecografii și mamografii. Am trecut prin problem medicale. Am șase operații. De  câteva ori am ajuns direct la urgență, tocmai pentru că nu am fost la doctor, atunci când a trebuit”, a mai spus aceasta.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV VIDEO/ Tommy Tomescu, medicul român din Londra care luptă pentru discriminații Brexit-ului. A fost în cartierul lui Nigel Farage și a împărțit eugeniiAutor: ana.maria.pasat

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/foto-exclusiv-andreea-marin-in-lacrimi-si-a-scos-peruca-s-a-demachiat-si-a-inceput-sa-planga-in-public-jos-masca-2293054

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: