Connect with us

Monden

Andreei Marin nu-i plac ședințele foto/ VIDEO EXCLUSIV

Invitată la Viva Party 2018, cu ocazia celebrării a 19 ani de la apariția primului număr al revistei, Andreea Marin ne-a făcut o mărturisire: nu-i place să stea nemișcată și să facă poze încontinuu.

„Sunt perfecționistă, mai ales pentru că pentru mine nu e întocmai cea mai plăcută postură să stau nemișcată și să pozez. Sunt energie curată, precum știți. Nu îmi place să pozez, deși e parte din meseria mea. E un paradox poate și nu cred că v-ați fi așteptat să spun asta, dar e real. Așa că fac totul bine gândit, pregătesc  absolut fiecare detaliu dinainte astfel încât să vin, să fac lucrurile repede și să fug la treabă”, ne-a declarat Andreea Marin.

Andreei Marin nu-i plac ședințele foto însă le-a adorat pe cele cu Violeta

Cu toate acestea, vedeta TV mărturisește că există însă o copertă care a făcut-o să uite „chinul” de la ședința foto și pe care nu se satură și nu se va sătura niciodată să o privească. În 2009, Andreea Marin accepta să pozeze alături de fiica ei, Violeta, pentru revista Viva. „Prima copertă din viața mea nu-mi-o mai aduc aminte, dar cea pe care mi-o amintesc și este de neuitat cea cu fetița mea. O mai am acasă, sigur că da”,  a mai spus Andreea Marin.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:Autor: denisa.macovei

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/video-exclusivparadoxal-andreei-marin-nu-i-plac-sedintele-foto-insa-are-o-coperta-viva-pe-care-ar-privi-o-incontinuu-este-cea-cu-fiica-mea-2268203

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: