Connect with us

Articole

Apartamente in Pipera spatioase, la preturi atractive!

Visul achizitiei unui imobil nou si, mai cu seama, spatios, luxos, care sa ofere toate conditiile unui trai decent, reprezinta unul dintre argumentele serioase evolutiei pietei imobiliare, dar si a cresterii constante a cererii .

Studiile arata ca, cel putin la nivelul anului precedent, indica volumul tranzactiilor imobilare a inregistrat o crestere cu circa 50% comparative cu 2015, potrivit imobiliare.ro. Paradoxal sau nu, expertii imobiliari considera ca anul 2016 a fost cel mai prolific din istoria moderna a pietei rezidentiale autohtone, ruinata, la sfasitul primului deceniu al secolului XXI, de criza economica

Potrivit statisticilor, au fost finalizate si date in folosinta nu mai putin de 30000 de apartamente ieftine, cuprinse in ansambluri rezidentiale amplasate, in marea lor majoritate, in preajma resedintelor de judet. In Bucuresti si in imprejurimi, volumul livarilor a depasit 13000 de locuinte noi, dintr-un total de aproximativ 14000 de imobile programate spre finalizare pana la sfarsitul anului.

Dezvoltatorii imobiliari anticipeaza ca un numar de circa 1000 locuinte au fost date in folosinta la inceputul acestui an. Cifrele anterior anuntate indica o crestere cu 18% fata de anul 2015, an in care au fost construite 11082 de apartamente, potrivit imobiliare.ro. Comparativ cu anul 2008, considerat apogeul perioadei de boom imobiliar, vanzarile au crescut cu 27.5%, in acel an fiind finalizate aproximativ 10200 de locuinte.

Alaturi de ansamblurile rezidentiale din sudul Capitalei, complexurile residentiale din nord constinuie o atractie continua, in special pentru persoanele tinere, care aleg sa achizitioneze apartamente in zona Pipera. Stabilirea sediilor multor companii multinationale, dezvoltarea infrastructurii zonei, a atras atentia unui segment important de cumparatori, preocupati sa evite aglomeratia din centrul Bucurestiului.

Atractive pentru investitiile pe termen lung

Tinerii, cat si familiile cu copii, isi doresc, cu siguranta, ca noul camin sa fie o investitie rentabila pe termen lung. Alaturi de pret si amplasarea, acest factor reprezinta, in viziunea potentialilor proprietar, cat si a persoanelor avizate, un argument de luat in calcul in luarea deciziei privind locuinta ideala.

Cat priveste noile apartamente din Pipera, desi au un regim de inaltime redus, datorita particularitatilor zonei, acestea ofera climatul optim imbunatirii stilului de viata si alinierii confortului exigentelor imobilelor construite in tarile occidentale.

Alegerea unui imobil amplasat intr-unul din marile proiecte rezidentiale ale zonei Pipera poate deveni, in timp, o alternativa care sa merite, mai ales ca locuitorii acestora vor avea la dispozitie parcuri, locuri de joaca pentru copii, centre comerciale,  dar si acces la clinici medicale si institutii de invatamant particulare.

Apartamente Pipera – garantia respectarii normelor in constructie

Locuintele beneficiaza de finisaje de ultima generatie, iar viitorii proprietati pot achizitiona apartamente Pipera, alegand una din solutiile de financiare avantajoase: plata direct dezvoltator, credit ipotecar sau credit Prima Casa.

Apartamentele sunt construite pe structura de beton armat, sunt antifonate pe exterior cu poliester expandat, iar iluminarea scarii este realizata cu ajutorul unor lampi cu sensor de miscare. De mentionat este si faptul ca toate blocurile prezinta un grad seismic redus si dispun de toate avizele de construire si de intabulare.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending