Connect with us

Monden

Când a avut Dana Săvuică prima relație sexuală. „Într-o lume în care nici nu se maii poartă lucrul ăsta”

Dana Săvuică pare o femeie lipsită de inhibiții, dar cu toate acestea a avut prima sa experiență sexuală cu bărbatul care avea să-i devină soț.
Fostul model Dana Săvuică a dezvăluit, într-un interviu, la ce vârstă și-a pierdut virginitatea.

Blonda a explicat că prima experiență sexuală a avut-o cu bărbatul care i-a devenit ulterior soț, Răzvan Stanciu, de care însă a divorțat în urmă cu câțiva ani.

 “Mi-am pierdut virginitatea la 19 ani, cu soțul meu. Sunt femeia unui singur bărbat într-o lume în care nici nu se mai poartă lucrul ăsta…

Știu, sună așa demodat, sună că și cum aș avea o viață plictisitoare din punct de vedere sexual, dar viața a trecut foarte frumos, noi doi împreună ne-am făcut o viață foarte interesantă, chiar și prin certuri ne simțim atrași unul de altul”, mărturisea în urmă cu ceva timp Dana Savuică, care acum trăiește din plin viața de femeie divorțată.

Citește și: Klaus Iohannis nu o revocă pe Laura Codruța Kovesi. „Motivele de revocare nu au fost de natură să mă convingă”

 Autor: daniela.arama

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/cand-avut-dana-savuica-prima-relatie-sexuala-intr-o-lume-care-nici-nu-se-maii-poarta-lucrul-asta-2219401

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: