Connect with us

Monden

Catrinel Menghia a făcut furori la Cannes. Fotografii s-au îngrămădit după ea, vedeta și-a arătat lenjeria

Stabilită în Italia, Catrinel Menghia are o carieră de succes ca model. Este o adevărată apariție, indiferent de evenimentele la care participă. Așa s-a întâmplat și la Cannes, acolo unde se află românca în aceste zile.

La cea de-a 71-a ediție a festivalului de Film de la Cannes, care se desfășoară în perioada 8-19 mai, Catrinel Menghia a fost urmărită îndeaproape de fotografi. Catrinel Menghia a făcut un adevărat show la Cannes.  Românca le-a oferit fotografilor un adevărat spectacol, pozând în diverse ipostaze, în ținute spectaculoase, care i-au scos în evidență frumusețea naturală.

Ba mai mult decât atât, Catrinel Mengia a fost și protagonista unui moment cu totul neașteptat. Îmbrăcată într-o rochie de culoare neagră, Catrinel Menghia a fost surprinsă în timpul liber în timp ce se afla în parc. Vedeta a făcut stretching. Cu un picior ridicat la nivelul capului, pe un copac, Catrinel Menghia și-a arătat lenjeria intimă în toată splendoarea.

Fotografii cu ineditul moment de stretching al lui Catrinel Menghia AICI.

Citește și: VIDEO / Mesajul parohului Bisericii ”Dintr-o zi”, Vasile Ioana, de Înălțare: Domnul să vă dăruiască puterea să vă înălțați din noroiul păcatului în înaltul cerului

 Autor: daniela.arama

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/catrinel-menghia-facut-furori-la-cannes-fotografii-s-au-ingramadit-dupa-ea-vedeta-si-aratat-lenjeria-foto-2257931

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: