Connect with us

Monden

Ce amintire are Andreea Berecleanu cu Nadia Comăneci. „Acel moment îmi va rămâne în memorie toată viața”

 

Nadia Comăneci, cea care a făcut istoire în gimnastica mondială, a împlinit 57 de ani în data de 12 noiembrie 2018.

Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Antena 1, Andreea Berecleanu, i-a făcut urări pe o rețea de socializare, acolo unde a povestit și despre întâlnirea pe care a avut-o cu Nadia Comăneci pe vremea când avea doar 10 ani.

„Acum mulți ani, cred că aveam eu vreo 10, am avut ocazia să primesc un autograf de la Nadia. Întâmplarea a făcut să mă aflu în același hotel în care ea venise să locuiască temporar. Desigur, era înainte de ‘89. Acel moment îmi va rămâne în memorie toată viață.

Pentru mine, Nadia a însemnat nu doar performanță și disciplină, talent și ambiție, ci și multă bucurie. Inegalabilă. Mândrie și bucurie! Fericire trăită de mine, copil fiind, dar și de părinții și bunicii mei, la fel!

Nadia de atunci a făcut fericiți mulți români, în momente în care fericirea se găsea în doze mici și poate doar în familie. Nadia de acum, astăzi, își are ziua de naștere! La mulți ani, Nadia! Mereu de poveste și mereu de povestit! Mulțumim!”, a spus Andreea Berecleanu.
FOTO: Facebook

Citește și: Ilie Năstase s-a căsătorit cu iubita lui? Reacția fostului mare campion la zvonurile legate de cununia civilă (FOTO)Autor: daniela.arama

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/ce-amintire-andreea-berecleanu-cu-nadia-comaneci-acel-moment-imi-va-ramane-memorie-toata-viata-2453062

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: