Connect with us

Monden

Ce rochii a îmbrăcat Iuliana Tudor în sezonul 2 “Vedeta populară”

Pe 10 iunie, doar cinci dintre ei au trecut mai departe, în finală. În ziua în care începe Campionatului Mondial de Fotbal, Iuliana Tudor ne dă întâlnire la TVR 1 pentru a afla cine este marele câştigător al sezonului al doilea. Pe 14 iunie, începând cu ora 21.00, la TVR 1 se alege Vedeta populară!

În seara finalei, Ştefan Negru, din Moldova, Ioana Milculescu din Oltenia, Cătălina Rotaru (din Cluj, dar reprezentând Bucovina), Alin Ienciu din Ţinutul Pădurenilor şi Manuela Bucătaru, din Bucovina, trebuie să demonstreze că pot face faţă unui spectacol total. Şi asta pentru că o Vedetă populară trebuie să umple scena, să-i facă pe oameni să cânte sau să danseze împreună cu ea.

În finala Vedeta populară iau decizia şi anunţă câştigătorul celui de-al doilea sezon: Grigore Leşe, Elise Stan, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Mircea Dinescu, cei cinci juraţi ai concursului de talente din folclorul românesc transmis de TVR 1.

 „Povestea rochiilor pe care le îmbrac la Vedeta populară e simplă. Andreea Constantin, omul din spatele brandului Rhea Costa este un creator extrem de potrivit cu ceea ce reprezint eu. Simplitatea şi eleganţa ne definesc pe amandouă. Era firesc prin urmare, să construim o  colaborare care durează de peste 10 ani şi care, în timp, a devenit şi o minunată prietenie. Andreea e un om special şi foarte pasionat de ceea ce face. Astăzi, brandul Rhea Costa reprezintă Romania la cele mai importante evenimente de modă din lume. Îi mulţumesc pentru tot!”, spune Iuliana Tudor.

Citetește și

Klaus Iohannis, la 59 de ani și pe final de mandat la Cotroceni: De la România lucrului bine făcut, la conflict cu Puterea politică

 

 Autor: Livia Lixandru

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/ce-rochii-imbracat-iuliana-tudor-sezonul-2-vedeta-populara-2292106

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: