Connect with us

Lifestyle

Ce spune cainele tau despre tine – Partea II

cainele tau

Pentru ca articolul anterior a insumat doar o lista de rase de caini impreuna cu trasaturile stapanilor acestora, in partea a II-a urmeaza si alte rase canine – tovarasi de viata – pentru a-ti da seama de personalitatea ta.

 

Ce spune cainele tau despre tine

 

  • Ai un caine lup. Daca ai un caine ciobanesc german inseamna ca esti o persoana independenta, inteligenta si care nu se bazeaza prea usor pe altii. Insa, odata ce ai castigat increderea oamenilor din jur. Esti foarte loial si grijuliu cu persoanele pe care le pretuiesti.

 

  • Ai un Teckel. Ai un caine mic ca de pus in hotdog, dar asta nu inseamna ca personalitatea ta nu este remarcabila. Ai un stil foarte cool si un simt al umorului bine dezvoltat. Esti totusi destul de lenes pentru ca nici cainele tau nu este cine stie ce alergator.

 

  • Ai un caine rasa Boxer. Acesti caini sunt tare comici, dar si tu ca stapan al unui asemenea animal esti jucaus, iubitor si sufletul petrecerii. Nu te stresezi prea usor, dar iti place sa ai prietenii prin preajma si familia aproape.

 

  • Ai un caine rasa Schnauzer. Probabil ca esti o persoana inteleapta, relaxata si iti place sa te rasfeti destul de mult in viata. Esti elegant si rafinat si iti place sa arati cat mai bine de fiecare data.

 

  • Ai un caine rasa Basset. Esti o persoana foarte calculata, linistita si greu de stresat. Asta e tare bine. Ai maniere frumoase si esti prietenos. Insa, preferi compania celor cativa prieteni dar buni, decat compania a sute de cunostinte cu care nu ai prea mult de-a face.

 

  • Ai un bulldog. Tu ai o atitudine incapatanata si o vointa foarte mare. Nu te temi de aproape nici o provocare. Iti spui opinia de fiecare data cand ai ocazia, inca in ceea ce priveste organizarea poti fi foarte dezordonat si neindemanatic.

 

  • Ai un Yorkshire Terrier. Ca si cainele tau, iti place sa fii rasfatat si sa te imbraci cat mai bine. Este posibil sa te pricepi tare bine la artele frumoase si sa fii un adevarat artist.

Daca nici printre aceste rase de caini nu ti-ai gasit companionul, atunci citeste articolul urmator pentru a descoperi personalitatea ta.

 

Sursa foto: Pexels

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: