Connect with us

Monden

Cornel și Bianca Păsat s-au pregătit pentru nașterea bebelușului lor


Cornel și Bianca Păsat așteaptă cu nerăbdare să-și țină în brațe băiețelul.

Potrivit ultimei ecografii, micuțul ar urma să vină pe lume undeva la mijlocul lunii iulie. Cei doi soți nu sunt deloc suprestițioși. Cornel și Bianca Păsat s-au pregătit pentru nașterea bebelușului lor cam cu tot ce le trebuie.

Aceștia au fost surprinși la cumpărături, într-un magazin de specialitate. Ei au analizat atent toate produsele oferite. Au zăbovit destul de mult timp în fața unui pătuț, a unei cădițe, a unui landou sau cărucior.

De asemenea, ei au achiziționat și câteva cărți, pentru a se documenta mai bine despre creșterea unui nou-născut. La final, aceștia s-au întors cu pungile pline cu cele necesare. Totodată, ei au făcut comandă și la pătuț, precum și la scaunul pentru mașină. Cei doi soți locuiesc într-o vilă cu curte încăpătoare, pe care ei însiși și-au făcut-o după gustul lor. Aceștia intenționează ca bebelușul să aibă camera lui, pe care urmează să o aranjeze zilele următoare.

Au fost împreună la toate ecografiile

Bianca și Cornel Păsat au aflat sexul copilului la sfârșitul lunii martie.

”Va fi Leu sau Rac. E foarte bine dezvoltat. La ultima investigație a reieșit că e cu două săptămâni mai mare… S-ar putea să vină pe 12 iulie. Toate la timpul lor, să nu se grăbească”, a mărturisit, recent, pentru Libertatea, Cornel Păsat.

Acesta a mai spus că și-a însoțit soția la fiecare ecografie, din momentul în care aceasta i-a dat vestea că este însărcinată:

”De când a rămas însărcinată suntem cam tot timpul împreună. Nu vreau să pierd nici un moment din această perioadă superbă. Am așteptat mult prea mult timp”.

CITEȘTE ȘI:

Topul vânzărilor de electronice. Românii s-au năpustit să cumpere televizoare, telefoane și electrocasnice și au lăsat 3 miliarde de euro la comercianțiAutor: ana.maria.pasat

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/foto-exclusiv-cornel-si-bianca-pasat-s-au-pregatit-pentru-nasterea-bebelusului-lor-au-cumparat-cam-tot-ce-le-trebuie-2291045

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: