Connect with us

Monden

Cristina Țopescu nu poate trece peste moartea tatălui ei

“Încă nu realizez două lucruri, unul care mă doare cumplit, că tatăl meu nu mai e, şi un altul care m-a făcut să mă simt fericită, că Simona şi-a împlinit visul. Cum se amestecă sentimentele şi în ce mod ciudat. Ce s-ar mai fi bucurat tatăl meu să o vadă pe Simo câştigând Roland Garros-ul”, a scris Cristina Ţopescu pe Facebook.

Cristian Țopescu a murit marți, 15 mai, la vârsta de 81 de ani. El fusese internat de urgență la Spitalul Elias din București, într-o stare de sănătate precară. Medicii spun că familia lui Cristian Țopescu a fost continuu la spital.

Citeste si

Nașul Gigi Becali a criticat-o pe fina Gabriela Firea: ”A greșit. Săraca, asta nu înțelege ea. A stat lângă cel mai mare criminal pe care l-a avut țara asta”Premierul Viorica Dăncilă, invitată pe 20 iunie în plenul Parlamentului; Va prezenta stadiul pregătirilor pentru preluarea președinției Consiliului UE

ŢEAPĂ URIAŞĂ! Nu cumpăra o maşină second din Germania dacă are aşa ceva în talon
Ce s-a întâmplat în realitate cu cadavrele pasagerilor de pe Titanic? O să rămâi mască

Citește și

VIDEO/ Programele de afterschool, o soluție pentru copiii singuri acasă. Centrul „Salvați Copiii” are grijă de 10 ani de „orfanii albi”

 

 Autor: Livia Lixandru

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/cristina-topescu-nu-poate-trece-peste-moartea-tatalui-ei-2291912

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: