Connect with us

Monden

Cum a marcat-o pe Alina Pușcaș divorțul părinților ei. „Să nu fiu ca ei”

 

Chiar dacă era mică și nu își amintește foarte mare lucru despre separarea părinților săi, prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș a afirmat că și-a dorit mereu să nu ajungă la fel ca părinții ei, la divorț. Cu toate acestea, Alina Pușcaș a trecut printr-un divorț în anul 2014, când s-a separat de Viktor Bieltz.

„Da, m-a motivat să îmi doresc foarte mult să nu fiu ca ei, să nu ajung în situaţia de a mă despărţi. Bineînţeles că nu ai de unde să ştii. Pe de altă parte, poți să îți dorești, dar e posibil ca viaţa să ţi-o întoarcă și să n-ai ce să faci, pur și simplu.

Lupt şi voi lupta în continuare cât îmi va sta în putere să fac în aşa fel ca familia să fie unită. (…)

Nu, nu era nici pe departe o situaţie asemănătoare. Era diferită. Era o relaţie oricum pe final, nu era o chestie de regret (n.r. divorţul ei de primul soț). Era o chestie clară în care știam că vreau să mă despart.

La părinții mei a fost altfel, erau și alte vremuri… Nu îmi amintesc mare lucru, aveam doi ani când s-au despărţit ei. Probabil a fost mai bine pentru ei. Dar nu a existat niciun fel de paralelă între viața lor și viața mea”, a declarat Alina Pușcaș într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Alina Pușcaș este cunoscută publicului telespector din postura de actriță și prezentatoare de televiziune. Este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu. În 2015, în luna august, vedeta a devenit mămică pentru prima oară, atunci când a adus pe lume un băiețel, Alexandru. În luna octombrie a anului 2016, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță care a primit numele Melissa Antonia.

Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 13 – 19 octombrie 2018. Scorpionul și Vărsătorul fac „jocurile astrale”

 Autor: daniela.arama

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/cum-marcat-o-pe-alina-puscas-divortul-parintilor-ei-sa-nu-fiu-ca-ei-2422245

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: