Connect with us

Monden

Cum arată Miodrag Belodedici la 54 de ani. „L-ați recunoaște însă ușor”

Miodrag Belodedici este unul dintre numele grele ale fotbalului românesc, component al generației de aur. Ajuns la 54 de ani, fostul jucător este o apariție rară pe micile ecrane sau la evenimente mondene, alegând să-și ducă viața departe de ochii curioșilor.

Prezentatorul de televiziune Dan Negru s-a întâlnit cu Miodrag Belodedici în aeroport, unde au făcut o poză împreună. Dan Negru a postat-o pe contul său de socializare, împreună cu un comentariu despre fostul mare fotbalist.

„Discreția îl tine departe de tăraboiul ziarelor de asta sunt convins ca nu l-ați mai văzut demult. L-ați recunoaște însă ușor.

Așa arată Belo la 54 de ani! E tot ăla de la 20… Belodedici e singurul romăn care a câștigat Cupa Campionilor cu doua echipe diferite, Steaua București și Steaua Roșie Belgrad .

Sârbii l-au chemat deseară la Belgrad la inaugurarea noului sezon de Champions League. Ei joacă. Noi ne uitam”, a spus Dan Negru.
Miodrag Belodedici s-a remarcat ca fotbalist la Steaua București, între 1983 și 1989, și la Steaua Roșie Belgrad, între 1989-1992. A câștigat două Cupe ale Campionilor, cu Steaua Roșie Belgrad și Steaua București.

Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. „Inițiativa celor Trei Mări’ – un forum hărăzit României, la Centenar

 Autor: daniela.arama

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/cum-arata-miodrag-belodedici-la-54-de-ani-l-ati-recunoaste-insa-usor-2398678

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: