Connect with us

Business

Cum arata noul avion Boeing 777X-9


Zilele trecute Boeinga facut publice primele poze cu cel mai mare avion de linie cu 2 motoare. Este vorba despre modelul 777X-9. Inca de la inceputul lunii noul model Boeing a fost scos pentru teste la baza din Everett, Washington.

Boeing 777X-9 are o capacitate de 350-425 de locuri. Momentan acest model va mai fi tinut la sol pana la finalizarea tuturor testelor care vor dura minim un an. Inca nu a fost finalizata constructia acestuia, avand lipsa cateva componente importante precm motoarele sau sistemele electronice de pe bord.

Pentru un consum redus de combustibil, avionul va avea o latime de 72 metri de la o aripa la alta, fiind si cea mai lunga lungime din istoria aparatelor Boeing. Aeronava mai castiga teren la un capitol important, costurile de intretinere, avand un fuzelaj din aluminiu.

Testul static reprezintă ocazia noastră de a verifica proiectarea structurii și a componentelor portante ale avionului, asigurându-ne că produsul finit este sigur pentru clienții noștri”, a declarat Doreen Bongo, manager de program la Boeing.

 

Articolul Cum arata noul avion Boeing 777X-9 apare prima dată în News 24 Romania.Autor: Redactie

Sursa: https://news24.ro/cum-arata-noul-avion-boeing-777x-9/

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: