Connect with us

Monden

Cum s-a îmbrăcat Oana Roman la o nuntă la malul mării. „La rochia care îți vine superb, sandalele acelea nu sunt din decor”


La nunta respectivă, Oana Roman a ales o rochie cu sclipici și lungă, care i-a venit foarte bine. Fanii i-au admirat look-ul, dar i-au și atras atenția asupra unor mici detalii, cum ar fi sandalele, considerate ca nepotrivite cu ținuta aleasă de vedetă.

„La gleznele tale subțiri și rochia care-ți vine superb, cred că sandalele acelea nu sunt din decor!! ?”, „Frumoasă ținută, dar nu cu acele sandale”, „Superbă cu totul”, „Ești o femeie frumoasă și puternică, indiferent ce spune lumea”, „Wow! Superbă!”, „Nu pot spune decât wow!”, „Ești o femeie foarte frumoasă, nu contează rochia și machiajul”, „Superbă, orice ai purta”, au comentat internauții pe pagina de socializare a Oanei Roman.
Oana Roman este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Vedeta este căsătorită cu Marius Elisei, împreună cu care are o fetiță, Maria Isabela.

Citește și: Aici sunt banii dumneavoastră! 50 milioane de euro pentru o junglă: Parcul Verdi, plin de gunoaie, achiziția controversată a Primăriei Capitalei

 Autor: daniela.arama

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/cum-s-imbracat-oana-roman-la-o-nunta-la-malul-marii-la-rochia-care-iti-vine-superb-sandalele-acelea-nu-sunt-din-decor-2396542

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: