Connect with us

Monden

Declarația pe care Connect-R nu a mai făcut-o niciodată. „Eu nu sunt un soț bun, ba diun contra”


Connect-R s-a căsătorit cu Misha în în toamna anului 2014. Connect-R și Misha au împreună o fetiță, maya.
Artistul a făcut o declarație neașteptată despre partenera lui de viață, Misha. El a atransmis un mesaj emoționant în care vorbește despre cum a renunțat Misha la cariera sa muzicală pentru a se dedica vieții de familie.

„Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală ! Eu zic că devine femeie atunci când naște duh!! Atunci când dă viață!  Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame!
Mama ești atunci când reușești să-ți dai seama că copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște.

Mama înseamnă să renunți, bineînțeles provizoriu , la cariera ta, la facultate, la ieșirile în club, la tot felul de distracții de fetițe! Și sa stai seara să-ți adormi copilul! Sa-i spui povești ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața  ca să-i faci pachet pentru grădiniță, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit  sau are otită!

Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei , el, copilul tău, să fie tot ce conteaza pentru tine! Nu e mama cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viața pentru copil !! Mulțumesc, Misha, pentru că ești Mamă, pentru că ești îngerul copilului nostru ❤”, a transmis Connect-R  pe contul său de Instagram.
„Să nu înțelegeți greșit ! Eu nu sunt un soț bun :)) Ba din contră!! În schimb Mihaela e impecabilă”, a adăugat artistul.

Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. De ce se enervează oamenii când li se omoară porcii. Șefa DSVSA Galați, Maricica Chiriac, a dat contracte firmei a cărei sucursală de Galați e condusă chiar de soțul ei!

 Autor: daniela.arama

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/declaratia-pe-care-connect-r-nu-mai-facut-o-niciodata-eu-nu-sunt-un-sot-bun-ba-diun-contra-2358982

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: