Connect with us

Monden

Gabriela Cristea îl bagă la cheltuieli mari pe Tavi Clonda. „Nu m-aș supăra și nici nu aș fi materialistă”

 

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a mărturisit, la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, pe care o moderează la Antena Stars, că își dorește o mașină nouă. Vedeta îl bagă la cheltuieli pe partenerul ei de viață, Tavi Clonda. Gabriela Cristea a mărturisit că și-ar dori ca soțul ei să-i facă cadou mașina.

„Eu îmi doresc să-mi schimb mașina, iar dacă soțul meu ar face un gest, așa, să mi-o schimbe el, nu m-aș supăra și nici nu aș fi materialistă. Dar eu îl vreau și cu cadou și fără, adică și dacă îmi schimbă mașina sau nu, tot al meu e!”, a spus vedeta.

Gabriela Cristea este o cunoscută prezentatoare de televiziune. De-a lungul timpului, vedeta a moderat numeroase emisiuni care au avut priză la publicul telespectator. În prezent, Gabriela Cristea moderează show-ul matrimonial „Te iubesc de nu te vezi„, de la Antena Stars. În plan personal,Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria.  Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță în primăvara anului viitor. Gabriela Cristea a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader.

Citește și: Ilie Năstase s-a căsătorit cu iubita lui? Reacția fostului mare campion la zvonurile legate de cununia civilă (FOTO)

 Autor: daniela.arama

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/gabriela-cristea-il-baga-la-cheltuieli-mari-pe-tavi-clonda-nu-m-supara-si-nici-nu-fi-materialista-2453129

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: