Connect with us

Monden

Gabriela Cristea va purta la nuntă o rochie de mireasă spectaculoasă

„Am hotărât acum că vrem să facem această cununie religioasă doar pentru noi, să simțim fiecare moment. Să facem niște poze frumoase, să stăm împreună cu fiica noastră. Probabil că vor fi undeva pe la 20 de invitați maxim. O să mă îmbrac într-o rochie spectaculoasă și asta pentru că nu o să trebuiască să o port toată noaptea, decât la biserică. O să am un voal spectaculos… cred. Așa m-am gândit eu. Seara o să mergem undeva, o să-mi pun o rochie elegantă, dar mai comodă. Teoretic nu (n.r. în București). Nici măcat nu o să spun când o să fie data, oricum nu știu acum, dar o să fie în toamnă. Ne gândisem inițial undeva în septembrie, dar probabil că va fi cea mai aglomerată lună, așa că cred că o să fie undeva în octombrie”, a spus Gabriela Cristea, pentru VIVA! În cadrul aceluiași interviu, Gabi Cristea a dezvăluit dieta ce o ajută se revină la silueta de altădată.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Ilie Năstase, despre cum își alege ținutele și de la cine s-a inspirat. “Dressingul meu este enorm: un pod întreg!”

 

 Autor: Livia Lixandru

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/gabriela-cristea-va-purta-la-nunta-o-rochie-de-mireasa-spectaculoasa-2292799

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: