Connect with us

Lifestyle

Idei bune de intalniri pentru cupluri indraznete

intalniri pentru cupluri

Fiecare pereche de indragostiti de pe lumea aceasta isi aduce aminte de primele intalniri, atunci cand flama s-a produs si iubirea era in floare. Dar entuziasmul dintai nu trebuie sa piara doar pentru ca relatia a avansat si au trecut deja ani buni de cand cei doi sunt impreuna. Unele intalniri pentru cupluri indraznete sunt la fel de inedite si la mult timp dupa relatie.

Uite, deci, ce idei de intalniri pentru cupluri sunt cele mai indicate pentru acest an

  1. O vizita la munte incununata de un traseu montan facut in doi. Nu poate fi nimic mai grozav pentru o pereche de aventurieri decat o excursie pe munte impreuna. Aer proaspat, natura verde si peisaje incantatoare va vor intampina mai ales pe timp de vara.
  2. O vizita la un muzeu al berii sau la un muzeu de ciocolata. De fapt, indiferent la ce muzeu ati merge, este considerata oricum o intalnire amuzanta si diferita pentru amandoi. Veti afla chestii noi, veti apuca sa degustati bunatati si sa va distrati foarte bine impreuna. Pentru o bere buna, puteti face un tur al  Muzeului Berii din Praga, Cehia.
  3. O intalnire la o proiectie de film in aer liber. Stii ca peste tot in tara exista asemenea evenimente, daca stii cand sa le cauti. Dar la festivalurile de film din Romania vei putea vedea chiar gratis proiectii de film in aer liber in cele mai frumoase piete publice din tara.
  4. O excursie de o zi la un lac sau la o atractie din apropiere. Daca locuiti impreuna intr-o zona frumoasa, dar pe care nu a ati apucat inca sa o vizitati cum se cuvine, stabiliti o zi si mergeti la o intalnire in doi la un lac sau intr-un satuc minunat.
  5. O zi petrecuta la un festival local. Fiecare zona din tara sau din afara tarii unde locuiti trebuie sa aiba anumite sarbatori sau evenimente locale. Asadar, uitati-va pe site-ul orasului sau pe un site cu informatii turistice si aflati ce festival local urmeaza. Apoi echipati-va corespunzator si mergeti la o intalnire pe cinste.

Oricum, indiferent de alegere, de locatie si de sezon, daca veti fi impreuna, oricare dintre aceste idei de intalniri pentru cupluri va vor face bine. 

Sursa foto: thebabereport.com

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: