Connect with us

Monden

Ilie Năstase a făcut o mare surpriză unui fan – ”Mi s-a împlinit un vis” | Monden, Ştiri, Ştiri interne, Vedete de la noi

Coelho spunea că Universul conspiră la împlinirea dorinţelor tale – la iwonder.ro credem că prietenii şi oamenii care te iubesc au grijă de asta. Magazinul de surprize caritabile a organizat pe 13 iunie o  întâlnire mult-aşteptată dintre un mare nume al tenisului mondial şi un susţinător, practicant de tenis de performanţă şi mare colecţionar de obiecte dedicate celui dintâi.

Ilie Năstase şi-a făcut apariţia la o ”şedinţă” ad-hoc

Astfel, o companie din Bucureşti a dorit să facă un cadou original unui angajat model şi a solicitat serviciile iwonder.ro – singurul site din România care în schimbul unei donaţii pentru copiii foarte grav bolnavi poate împlini o dorinţă. Norocul a fost de partea lor şi chiar dacă era o zi de 13, Ilie Năstase, marele campion mondial la tenis a acceptat invitaţia de a se întâlni cu un tânăr fan.

Andrei are una dintre cele mai mari colecţii de obiecte emise de branduri international în cinstea lui Ilie Năstase – pahare, echipamente sportive, cărţi poştale , fotografii, iar acum colecţia I s-a întregit cu un cadou dăruit chiar de fostul jucător.

”Ăsta sunt eu” – autograful care descrie o legendă

Ilie a fost jovial, a adus bucurie, a povestit spumos şi amuzat momente funny de pe terenul de tenis şi a oferit un cadou cu valoare sentimentală. O zi de 13 deloc ”ordinary”! Sensibilă la cauza pe care o susţine I wonder  şi un om care pune pe primul loc gesturile frumoase şi emoţiile, Oana Roman a fost cea care a organizat împreună cu iwonder.ro acest moment.

Vorbele sale ”Doar cu fericirea pe care o aduci celorlaţi rămâi, restul lucrurilor materiale dispar aşa cum au venit!” descriu cel mai bine experienţa de ieri.

S-a răs mult, s-au depănat amintiri, s-a vorbit despre tenis şi despre ce înseamnă farmecul unei pasiuni care te motivează, te absoarbe şi te transformă. Despre modele şi despre a fi aşa cum simţi, despre a te concentra doar asupra a ceea ce contează cu adevărat – familia, prietenii, momentele speciale. Acestea sunt detaliile magice din spatele titlului – Ilie Năstasee i-a făcut o surpriză unui admirator.

S-a râs mult, s-au depănat amintiri, s-a vorbit despre tenis şi despre ce înseamnă farmecul unei pasiuni care te motivează, te absoarbe şi te transformă. Despre modele şi despre a fi aşa cum simţi, despre a te concentra doar asupra a ceea ce contează cu adevărat – familia, prietenii, momentele speciale. Acestea sunt detaliile magice din spatele titlului – Ilie Năstasee i-a făcut o surpriză unui admirator.

Se întămplă multe şi frumoase la I wonder – atât de multe că nu avem timp să le împărtăşim pe toate. Staţi cu ochii pe minuni – magazinul de surprize cu scop caritabil pregăteşte tot mai multe!

Se întămplă multe şi frumoase la I wonder – atât de multe că nu avem timp să le împărtăşim pe toate. Staţi cu ochii pe minuni – magazinul de surprize cu scop caritabil pregăteşte tot mai multe!Autor: Ioana Tomescu

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/ilie-nastase-facut-o-mare-surpriza-unui-fan-mi-s-implinit-un-vis-2293171

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: