Connect with us

Lifestyle

Intrebari de adresat pe site-urile de dating

site-urile de intalniri

Daca ti-ai cautat cu disperare pe cineva in viata de zi cu zi, la munca, in club sau in diferite locuri de socializare si nu ai gasit pe nimeni pe gustul tau, atunci se poate sa incerci varianta online. Sau este posibil sa intri pe site-urile de dating doar ca sa iti satisfaci curiozitatea. Si cine stie? Poate chiar vei da lovitura acolo!

Insa, aceste site-uri de intalniri nu sunt doar niste simple retele de socializare unde intri si sharuiesti poze si asa mai departe. Este o treaba mult mai serioasa ce impune anumite intrebari de adresat, daca chiar doresti sa-ti gasesti perechea datorita mediului online.

 

Cateva intrebari de adresat pe site-urile de dating pentru a-ti putea da seama de personalitatea cuiva

 

1. De ce te afli aici?

Nu fizic, ci emotional. Aceasta intrebare este menita sa iti dea raspunsul la curiozitatea inscrierii persoanei cu care vorbesti in aplicatia de intalniri in cauza. Asa poti afla daca cineva este singur, daca este divortat, vaduv si asa mai departe.

De asemenea, vei afla probabil ca acea persoana este in cautarea unei relatii serioase, a unei inalniri de o noapte sau a unei relatii deschise. Asta daca este sincera.

2. De unde esti?

Aceasta intrebare te va face sa afli despre backgroundul persoanei cu care vorbesti si cu care este posibil sa intri intr-o relatie. Vei afla daca locuiti aproape, despre educatia acestuia, despre prietenii pe care este posibil sa ii aveti in comun si asa mai departe.

site-urile de intalniri

3. Cu ce te ocupi?/Care sunt pasiunile tale?

Da. Poate ca ti se pare un adevarat interogatoriu ca la politie, insa este necesar sa adresezi asemenea intrebari pentru a afla cat mai multe despre o persoana. Altfel cum ai putea sa o cunosti si sa te decizi daca merita sa va vedeti si in viata reala?

4. Iti plac animalele?

Poate ca pare o intrebare banala, dar raspunsul poate scoate la iveala o multime de asemanari intre tine si persoana cu care conversezi pe site-urile de dating. Poate ca ii plac cainii, pisicile sau poate ca nu este deloc un iubitor de animale.

5. Ce preferinte alimentare ai?

Da. Si aceasta intrebare suna cam dubios. Pare ca deja te pregatesti sa ii devii partener de viata si sa il impresionezi cu aptitudinile tale in bucatarie. Insa, raspunsul la intrebarea asta te va face sa afli daca este asemenea tie, daca este gurmand, vegetarian sau ca prefera fast-food. Si lucrul acesta este important intr-o relatie.

site-urile de intalniri

6. Ce faci de obicei in weekend-uri?

Intrebarea asta iti va oferi un feedback despre tipul de persoana cu care vorbesti. Este posibil sa dai peste cineva caruia ii place sa iasa in oras si sa petreaca, sau sa stea in casa si sa citeasca ori sa se uite la filme. Sau poate ca cel cu care vorbesti este tipul de om aventuros care profita de orice zi libera ca sa iasa in natura si sa faca sport sau sa viziteze ceva nou.

7. Ce fel de filme, carti, seriale iti plac?

Oricum, avand in vedere raspunsul la intrebarea anterioara, este bine sa stii exact cam si ce anume prefera. Asta ca sa vezi daca aveti gusturi asemanatoare.

8. Esti o persoana religioasa?

Asa vei afla daca cei cu care vorbesti pe site-urile de dating sunt religiosi, daca sunt de aceeasi religie cu tine, daca cred in Dumnezeu sau in alte lucruri ori daca sunt atei, si asa mai departe. Pentru unele persoane aceste informatii sunt foarte importante, mai ales daca se ajunge in final si la casatorie.

Bineinteles ca exista mai multe astfel de intrebari care pot face lumina cu privire la cel cu care vorbesti pe aplicatiile de dating, insa acestea te vor ajuta sa iti formezi o parere. Dupa aceea, poti intra mult mai in amanunt, mai ales daca vezi ca partenerul de discutii este deschis si iti adreseaza la randu-i intrebari. 

Sursa foto: Pexels

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: