Connect with us

Monden

Lidia Buble, impresionată de o fetiță talentată la pictură

Sâmbătă, 16 iunie, de la ora 20.00, la “Next Star”, vine Irina (12 ani), o fetiță frumoasă cu o poveste impresionantă. Are la activ peste 50 de expoziții de pictură, prima dintre ele la vârsta de trei ani. De altfel, sâmbătă, la “Next Star”, Irina va realiza în fața juraților Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa o pictură mai specială, cu culori fluorescente.

Problemele de sănătate ale Irinei au început acum patru ani,  când a avut un accident vascular cerebral. Tot în acea perioadă, s-a descoperit că fetița suferă de o trombofilie severă cu trei mutații genetice, o boală care neținută sub control poate să-i fie fatală. Irina este însă senină și blândă și spune că are încredere în Rafael, îngerul pe care i l-a trimis Dumnezeu și a cărui prezență o simte în permanență lângă ea.

Când aveam opt sau nouă ani, am căzut și am început să plâng, iar Rafael a făcut o pietricică din lacrima mea, în care scrie Maria, dar numai eu pot să văd asta”, spune Irina.

Irina este un copil binecuvântat. Doar un om care-l iubește pe Dumnezeu și care are permanent o legătură foarte puternică cu el poate să îi simtă prezența atât de intens”, e de părere Lidia Buble.

Citește și

Cum a organizat Gabriela Firea primirea Simonei Halep pe Arena Națională, imagini nedifuzate. ”Să mor dacă nu vin!”. Cine sunt gărzile de corp ale Simonei | VIDEO

 Autor: Livia Lixandru

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/lidia-buble-impresionata-de-o-fetita-talentata-la-pictura-2293051

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: