Connect with us

Monden

Lucian Pintilie și Cristian Țopescu au fost în aceeași secție la spital

Fostul comentator sportiv a fost dus la Spitalul Elias marțea trecută, după o criză severă de diabet. Surse medicale precizau atunci că a ajuns la spital cu o glicemie extrem de ridicată, motiv pentru care tot sistemul imunitar i-a fost dat peste cap.

Câteva zile mai târziu, duminică, în aceeași secție a spitalului Elias a fost internat și regizorul Lucian Pintilie. Pe fondul unor probleme de sănătate mai vechi, celebrul regizor ar fi răcit foarte puternic în această iarnă, problemele la plămâni fiind foarte grave. Lucian Pintilie mai fusese internat în aprilie, medicii reușind atunci să-l stabilizeze.

Cristian Țopescu s-a stins din viață marti, 15 mai, la 81 de ani și, doar o zi mai târziu, miercuri, 16 mai, a încetat din viață și Lucian Pintilie, la 84 de ani. Ambii au fost personalități marcante ale României, fiind considerați, chiar din timpul vieții, nume de referință în domeniile lor.

CITEȘTE ȘI

“Depresia netratată crește foarte mult riscul de suicid”. Medicul psihiatru Laura-Diana Gherman, despre boala secoluluiAutor: Costea Oana

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/coincidenta-trista-lucian-pintilie-si-cristian-topescu-au-fost-aceeasi-sectie-la-spital-2257502

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: