Connect with us

Monden

Mama lui Iulian Pitea de la Exatlon, acuzații grave la adresa celui care i-ar fi „amputat viitorul” fiului ei

Trăind trei sferturi din viață printre străini, cum povesteăte mama sa, Marcela Pitea, sportivul a învățat de mic să se apere de cei din jur, sa-i „citeasca” și s-a maturizat înainte de vreme. A invatat, fortat de imprejurari, ca citeasca oamenii foarte bine.

Sportul a fost si este marea iubire a atletului Exatlon, deși acesta a îndurat foarte multe nedreptăți, bătăi la propriu, dupa cum sustine chiar Iulian Pitea, chiar de la antrenorul lui de la acea vreme, coordonator pe atunci al lotului olimpic și național și cel pe care îl considera mentorul sau.

Cand m-a batut, făcusem 18 ani. Și din cauza lui n-am mai putut face sport, cu toate că m-am chinuit. L-am dat in judecata, nu am ajuns să mă judec cu el pentru ca au început amenintarile, ca nu o sa mai pot face sport, ca o să îmi bage bețe în roate. Eu am fost sabotat de acest antrenor. Mi-am zis apoi ca pot sa trec peste, ca pot să lucrez cu el, si am mai lucrat doi ani cu acest om. Nu m-a mai batut, a mai ridicat tonul, dar pe ceilalti i-a batut constant„, povestea înainte de aventura din Dominicana, Iulian Pitea.

Nu se poate ierta, asta niciodata nu se poate sterge … Este dureros ca i-au amputat viitorul‘, a acuzat printre lacrimi doamna Pitea.

Are însă ocazia acum să îl urmarească evoluând spectaculos pe traseele de la „Exatlon’ și e mândră de ceea ce a devenit fiul sau.”Urmărim la Exatlon cu sufletul la gură. Cînd iî anunta numele eu intru in transa si de multe ori nici nu realizez când termina traseul. Eu traiesc in continuare cu adrenalina lui si cu tot ceea ce il caracterizeaza. Sunt conectata la el dintotdeauna„, spune femeia.

Citește și

Bătălia pentru Bruxelles. Cât câștigă un europarlamentar și cât primește un deputat în România

 Autor: Livia Lixandru

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/mama-lui-iulian-pitea-de-la-exatlon-acuzatii-grave-la-adresa-celui-care-ar-fi-amputat-viitorul-fiului-ei-2394693

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: