Connect with us

Monden

Mirela Vaida vrea să se retragă împreună cu soţul şi cei mici, la o casă de lângă Bucureşti

„Am de gând să mă retrag la o casă, lângă Bucureşti. Sunt aproape gata cu casa. Avem o curte mare. Şi chiar mă gândeam să mut copiii cu totul, să ne retragem într-o comunitate mai restrânsă, mai liniştită. Să vedem cum e lumea în simplitatea ei”, a mărturisit prezentatoarea TV la „Răi da’ buni!”.

„Un copil poate fi foarte bun dacă vrea să înveţe, poate să înveţe oriunde. Nu vreau să-i dau la cele mai mari şcoli private, de prestigiu. Eu am făcut grădiniţa la ţară şi m-am mutat în şcoala primară. Eu cred foarte mult în dascălii nostri şi în şcoala noastră. Nu contează unde faci şcoala sau grădiniţa”, a mai adăugat Mirela Vaida.

Mirela Vaida, una dintre cele mai îndrăgite moderatoare tv de la noi, pe care telespectatorii o pot vedea live în fiecare zi, în cadrul reality show-ului ‘Totul pentru dragoste – La bine și la greu’, a avut parte de un weekend minunat, în natură, alături de frumoasa ei familie.

Citește și

VIDEO/ Ozana Barabancea, forțată să-și schimbe inclusiv ochelarii după ce a slăbit! „Mi s-a micșorat ovalul feței”Autor: Livia Lixandru

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/mirela-vaida-vrea-sa-se-retraga-impreuna-cu-sotul-si-cei-mici-la-o-casa-de-langa-bucuresti-2425469

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: