Connect with us

Monden

Noul iubit al fotomodelului Elena Baguci e director la Enel Romania

Reîntoarsă după 15 ani de locuit în America pe meleaguri mioritice, Elena Baguci a fost „cuplată” în ultimii ani ba cu Bogdan Stelea, ba cu Bogdan Ionescu „Syda”, demonstrându-se ulterior că între ei era doar o simplă prietenie. Noul iubit al fotomodelului Elena Baguci e un spaniol, director la Enel România.

.

Fără doar și poate, Elena Baguci este una dintre cele mai frumoase femei cu care România se mândrește peste hotare, așa că, inevitabil, în jurul ei au roit bărbați care mai de care, ceea ce automat a provocat o serie de zvonuri. Se pare însă că după relația cu omul de afaceri Sorin Vișinescu, pe care dealtfel și-a și  asumat-o public, Elena nu s-a mai afișat la brațul niciun român. Potrivit persoanelor apropiate modelului, adevărul este că, de luni bune, frumoasa româncă are o relație cu un spaniol care lucrează în România. Carlos Luque este iubitul, prietenul cel mai bun și partenerul în toate ale Elenei, așa cum singură scrie la fotografiile pe care le postează pe site-urile de socializare. Cei doi par un cuplu de milioane, fiind perfecți unul lângă celălalt nu doar fizic, ci prin prisma faptului că împărtășesc aceleași  pasiuni și ideologii de viață.

Elena Baguci se iubește cu directorul pe Comunicare de la Enel

Cel care îi este alături celebrului manechin a fost numit în 2015 director IT&C (n.r. Tehnologia Informației și Comunicării) pentru toate companiile Enel din România. Spaniolul Carlos Luque a condus diferite proiecte și a îndeplinit mai multe artribuții legate de tehnologia informației și comunicării în cadrul Enel Grup. Absolvent a facultății de Inginerie Tehnică în Informatică în cadrul Universității Oberta din Catalunya din Barcelona, Carlos se pare că a fost un model pentru Elena, care, la revenirea în România, s-a înscris la Universitatea Politehnică București, la specializarea Inginerie Economică.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Primele imagini de la botezul nepoatei Deliei. Emoții mari pentru Oana Matache și soțul ei

 Autor: denisa.macovei

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/exclusivnoul-iubit-al-fotomodelului-elena-baguci-e-un-spaniol-directorul-itc-pentru-toate-companiile-enel-din-romania-2218388

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: