Connect with us

Monden

„Nu cred că datorez ceva… Nu lucrez în folosul comunității 24 de ore din 24”

 

Delia este una dintre cele mai admirate vedete din industria muzicală românească. Este super apreciată, însă vedeta afirmă că a fi persoană publică reprezintă un disconfort.

„E un disconfort să fii o persoană cunoscută, e un disconfort şi pentru tine, şi pentru cei de lângă tine. Pentru că oamenii au senzaţia că odată ce eşti cunoscut eşti disponibil tuturor oricând, la orice oră. Cred că eşti disponibil să fii bucuros, să cânţi şi ceva, eventual la orice oră din zi şi din noapte, să zâmbeşti, să fii ca o maimuţă dresată la circ. De multe ori oamenii nu gândesc mai mult decât ce-i interesează pe ei, şi anume o poză sau un autograf”, a declarat Delia pentru adevărul.ro.

Despre asumarea faptului de a fi persoană publică, Delia a afirmat:

„Nu cred că trebuie să-ţi asumi asta. Trebuie să-ţi asumi rolul de mamă dacă eşti mamă, eu în meseria mea îmi asum rolul de artist pe scenă, nu viaţa mea de zi cu zi. Nu datorez oamenilor de pe stradă mai mult decât un salut şi respect. Nu cred că datorez ceva. Eu vorbesc şi de oameni virtuali, pe care nu-i cunosc personal, nici nu ştiu dacă fac parte din publicul meu, poate e un om care doar a văzut o faţă cunoscută şi vrea să se pozeze cu o faţă cunoscută, poate nici nu ştie exact cine sunt.

Nu-mi asum asta, nu am de ce, nu datorez poze şi autografe, ăsta e un lucru pe care îl faci dacă vrei, dacă simţi, dacă îţi face plăcere şi când îţi face plăcere. Şi nu-mi asum nici curiozitatea oamenilor, ei pot avea curiozităţi, dar nu înseamnă că trebuie să-mi asum să satisfac curiozităţile oricărui om, pentru că nu lucrez în folosul comunităţii 24 de ore din 24. Munca mea se desfăşoară pe scenă, iar actul artistic se termină acolo. Viaţa mea e viaţa mea”.

Citește și: Ilie Năstase s-a căsătorit cu iubita lui? Reacția fostului mare campion la zvonurile legate de cununia civilă (FOTO)

 Autor: daniela.arama

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/delia-nu-cred-ca-datorez-ceva-nu-lucrez-folosul-comunitatii-24-de-ore-din-24-2452839

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: