O mama curajoasa a infiintat o linie vestimentara pentru fetite

490

linie vestimentara pentru fetite

Atunci cand te saturi de ceea ce iti ofera moda si gandesti ca ar trebui facuta o miscare in acest sens ce faci? Fie nu mai cumperi din magazinele cu lucruri ce nu iti plac, fie te apuci de treaba si iti creezi propria linie vestimentara. Uite ca a doua varianta a ales-o si o mama curajoasa ce a initiat un magazin de haine doar pentru fetite.

Insa, nu te gandi ca aceste haine sunt asemanatoare cu ce ai mai vazut pana acum prin magazinele pentru fete, deoarece nu este asa. Tocmai acest lucru a vrut sa-l schimbe curajoasa mama care si-a pus in cap ca lucrurile pentru fete nu ar trebui sa fie incluse intr-un stereotip de culori si dimensiuni.

Sharon Choski – mama in cauza – si-a dat seama ca fata ei si nepoata ei nu sunt interesate de haine ornamentate, roz sau cu prea multe accesorii speciale pentru fetite.

Cu un gand in minte, mama curajoasa a decis sa creeze o linie vestimentara pentru fetite – ‘Girls Will Be’, fara zorzoane si fara sclipici

Care i-au fost cuvintele in ceea ce priveste luarea unei decizii atat de radicale? Femeia a precizat ca a facut acest lucru in cele din urma „deoarece exista cu siguranta mai mult decat o singura modalitate de a fi fata„, si asta nu presupune fundite, sclipici, culoarea roz si volane.

Aceasta linie vestimentara pentru fetite – ‘Girls Will Be‘ – a fost lansata oficial in anul 2013 si a avut mare succes. Se pare ca in sfarsit fetele vor fi capabile sa se imbrace cu pantaloni scurti care nu sunt extrem de scurti sau stramti, optiunile de culori fiind si ele dincolo de nuantele obisnuite in crearea de haine pentru fete.

Uite ce a mai declarat mama curajoasa:

Credem ca fetele si baietii sunt mai mult asemanatori decat diferiti. Sunt cu totii copii cu o varietate extinsa de interese, de la dinozauri la pisicute si de la fotbal la balet, si cu totii ar trebui sa aiba haine care sa reflecte cine sunt ei cu adevarat si ceea ce le place.

Pana la urma, hainele sunt modalitatea majora prin care copiii isi exprima individualitatea si spun lumii cate ceva despre ei.

O initiativa foarte buna din partea unei mame care stie ca fetele din ziua de azi au un punct de vedere si nu mai sunt acele fetite dulci care au doar indeletniciri de parte feminina.

Sursa foto: goodhousekeeping.com

LĂSAȚI UN MESAJ