Connect with us

Monden

Oana Roman, live la revista Viva. Ce subiecte fierbinți a comentat vedeta

 

Ca în fiecare joi, Oana Roman a fost prezentă la live-ul pe care îl are la revista Viva. Fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman, a dezbătut cele mai arzătoare teme.

“Avem două știri foarte triste… O să începem cu o știre apărută azi, despre Irinel Columbeanu și Monica gabor care au comentat despre eventuala plecare a fetiței lor, Irinuca, în America. Este o domnișoară frumoasă, foarte prezentă în online. Deși trăiește în România, alături de tatăl ei, se pare că dorința Monicăi Gabor e să o aducă în America… Irinel declară că nu e o noutate ideea ca Irina să se mute în SUA… Vom vedea ce va urma, este clar că Monica își dorește foarte mult ca fetița ei să se mute lângă ea, poate că ar avea mai multe opțiuni în ceea ce privește școala. E foarte bine că Irinel și Monica au ajuns la un consens în ceea ce privește copilul, fiindcă au fost tensiuni foarte mari. Vom vedea ce va urma”, a declarat Oana Roman.

Oana Roman a vorbit și despre moartea legendarului comentator sportiv Cristian Țopescu.

“S-a stins din viață Cristian Țopescu, cel care a marcat toate evenimentele sportive transmise de TVR. E cel mai prolific comentator TV. Este acea voce pe care nimeni nu poate să o uite. Cu toții am crescut cu el comentând cele mai mari evenimente. A făcut peste 5.000 de transmisiuni live, a comentat 13 ediții ale Jocurilor Olimpice… După ce s-a anunțat decesul, nadia l-a comemorat, spunând că toate momentele importante din viața ei s-au întâmplat pe vocea lui Cristian Țopescu. Când era în spital, fiica sa, Cristina Țopescu, un alt jurnalist de valoare, a scris un mesaj care era un fel de strigăt prin care Cristina își dorea ca tatăl ei să lupte să revină… Din păcate, Ticu nu a mai putut să lupte. Pleacă un exponent al jurnalismului românesc. Era cel mai bine documentat comentator sportiv care a existat vreodată. El și Ioan Chirilă au făcut din această meserie o excelență. Este o mare pierdere pentru noi toți. Să nu îl uităm. Sper ca TVR să difuzeze cât mai multe imagini și comentarii cu Cristian Țopescu. Noile generații de comentatori au avut foarte multe de învățat de la dânsul.”, a spus ea.

“A mai plecat dintre noi și marele regizor Lucian Pintilie. Ca printr-o ironie, și el și Cristian Țopescu au fost internați în aceeași secție la spital. Au trăit o suferință comună. Pintilie rămâne unul dintre cei mai mari regizori pe care i-a avut această țară. Dumnezeu să îi odihnească în pace“, a afirmat Oana Roman.

“În weekend va avea loc unul dintre cele mai importante evenimente mondene, nunta lui Meghan cu prințul Harry. Și Principele Nicolae va face nunta anul acesta, cu Alina Binder. Evenimentul va avea loc la Sinaia. Această nuntă va avea loc pe 30 septembrie. Nu au vrut să dea prea multe amănunte despre ziua nunții.  principele a declarat că și-a invitat familie. Nu știu de ce, eu am impresia că membrii familiei nu se vor duce.

 

Nunta lui Megan cu prințul Harry va fi transmisă pe toate continentele, o nuntă foarte așteptată și cu multe controverse. Ea este americancă, divorțată, metisă și nu are deloc sânge albastru. Acum 50 de ani, această nuntă ar fi fost imposibilă în Casa Regală a Marii Britanii.  Una dintre surorile lui Meghan a comentat-o foarte urât. Tatăl ei a făcut un acord cu paparazzii, lăsându-se fotografiat când proba costumul pentru nuntă. A suferit un infarct și trebuie să se opereze și nu va fi prezent la nuntă, deși trebuia să o conducă la altar. Conform unor informații, Meghan va fi condusă la altar de mama ei. mi se pare ceva absolut inedit. Eu nu am mai văzut o mireasă condusă la altarde mamă. Așa ceva nu am mai văzut. Dacă se va întâmpla așa, va fi ceva inedit.

 

 

Citește și: VIDEO / Mesajul parohului Bisericii ”Dintr-o zi”, Vasile Ioana, de Înălțare: Domnul să vă dăruiască puterea să vă înălțați din noroiul păcatului în înaltul cerului

 Autor: daniela.arama

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/oana-roman-live-la-revista-viva-ce-subiecte-fierbinti-comentat-vedeta-video-2258230

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: