Connect with us

Monden

Oana Roman, petrecere mare la 4 ani de la nuntă

Oana Roman a postat un mesaj pe contul de socializare, îm care mărturisește că este foarte emoționată. Mai mult, aceasta le-a arătat admiratorilor, cum va arăta rochia albă pe care o va purta la petrecere.

“Încep să fiu deja ușor stresată pentru evenimentul pe care îl organizez vineri ! Eu Și Marius împlinim 4 ani de la nuntă și pentru ca nunta a avut loc la doar 3 saptamani dupa ce ma operasem ca sa mi salvez viata, totul a fost făcut în mare grabă si nu am reusit sa ne distrăm prea tare , anul ăsta o facem lată.  Facem o super petrecere cu prieteni ca sa ne distrăm pe cinste. Voi purta si o rochie ce va fi asa cum mi-as fi dorit sa fie rochia de mireasa care nu a iesit atunci fix cum am visat -o.  Avem o locație de 5 stele si sper ca si prietenii vor fi alături de noi”,  a scris Oana Roman pe contul de socializare.

Oana Roman se pregătește și de un alt eveniment important în viața sa, aniversarea a patru ani de la nunta ei cu Marius Elisei și de la botezul fetiței lor, Isabela.

“Ne pregătim de un eveniment important, prilej de bucurie si petrecere ! 4 ani de la nuntă si de la botezul Isei!”, a anunțat vedeta.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Valentina Pelinel și Patrick Borcea fac afaceri împreună. “Nimic nu se întâmplă fără știrea lui Cristi!”Autor: Livia Lixandru

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/oana-roman-petrecere-mare-la-4-ani-de-la-nunta-2291669

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: