Connect with us

Monden

Ozana Barabancea, forțată să-și schimbe inclusiv ochelarii după ce a slăbit! “Mi s-a micșorat ovalul feței”

Obrazul subțire cu cheltuială se ține, nu doar la figurat, ci și la propriu! De când… s-a subțiat, ca urmare a operației de mișcorare a stomacului, Ozana Barabancea a intrat serios la cheltuieli pentru înnoirea garderobei. Iar după ce-a înlocuit o parte din hainele XXL cu unele potrivite noii sale siluete, a trecut la accesorii. De nevoie, juratul emisiunii Te cunosc de undeva!’ a început să investească în ochelari noi. Asta, deși deja are acasă o colecție impresionantă!

 

Împletim utilul cu plăcutul. Un acccesoriu care era doar pentru vedere, cândva, acum e un accesoriu la modă. Îmi plac culorile, că-mi îmbracă bine formatul feței. Mă simt utilă, frumoasă, cum trebuie să se simtă orice femeie. De când am slăbit, e o problemă: mi s-a micșorat ovalul feței. Dar nu renunț la ochelari. Toți sunt progresivi și, chiar dacă sunt de soare, au și dioptrii. Mă simt foarte bine, toată lumea îi admiră’, a declarat Ozana Barabancea pentru Libertatea.

Cumpără în special de peste hotare

Chiar dacă are deja în jur de 50 de perechi și primește în continuare ochelari noi, în baza contractului pe care firma ei preferată o are cu emisiunea de la Antena 1, Ozana nu pierde ocazia să-și cumpere modele noi, mai ales din afara granițelor.

Nu contează că am deja 50 de perechi. Când văd un model interesant, care să-mi îmbrace bine fața, îl iau. Și la «Te cunosc de undeva!» folosim ochelari de soare, sunt necesari pentru transformări’, a spus ea. 

CITEȘTE ȘI:
VIDEO/ Iuliana Marciuc a făcut schimbări în… clasamentul iubiriiAutor: ana.maria.pasat

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/ozana-barabancea-fortata-sa-si-schimbe-inclusiv-ochelarii-dupa-ce-slabit-mi-s-micsorat-ovalul-fetei-2425211

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: