Connect with us

Lifestyle

Picanterii despre casatoria cu un britanic din Casa Regala

casatoria cu un britanic din Casa Regala

Ca si in domeniul modei, nu tot ce zboara se si mananca in casatoria cu un britanic din Casa Regala. Adica nu tot ceea ce se vede la televizor este glamorous si cu prestanta. Exista si aici ascunzisuri si picanterii legat de care te vei declara incantat sa le afli.

Iata cele mai importante lucruri ascunse despre casatoria cu un britanic din Casa Regala!

  • Stiai ca cei din Familia Regala trebuie sa obtina permisiunea Reginei pentru a se casatori? Asa este! Ea dicteaza cam totul in materie de astfel de aliante. Asadar, daca nu te ai prea bine cu Regina si daca nu te place, atunci iti poti lua adio de la casatoria cu cel pe care il iubesti.
  • Cei din Casa Regala se pot casatori cu oameni de rand, dar doar cu permisiunea Reginei. Se intelege din afirmatia de mai sus ca Regina iti poate pune bete in roate legat de cel pe care il iubesti si cu care vrei sa te insotesti.

    Dar, de asemenea, daca te dai bine pe langa ea si te place, atunci fie tu si om de rand, si nu persoana cu sange nobil, vei putea ajunge sa iti indeplinesti visul. Uite doar la Kate Middleton care a ajuns acum Catherine, Ducesa de Cambridge, prin casatoria cu un britanic din Casa Regala.

  • Chiar daca te casatoresti cu cineva din Familia Regala, asta nu inseamna ca vei deveni Regina, Rege sau Printesa. De exemplu, Regina Elizabeta a Angliei este din nastere de sange regal si a ajuns sa aiba acest statut natural, pe cand sotul ei se numeste acum rege consort, insa nu a devenit rege.

    I se mai spune si Printul Philip, dar pentru ca este grec nu poate primi titlul de Rege. Complicate sunt caile casatoriei la cei de vita nobila!

  • Stiai ca odata ce te-ai casatorit cu un membru al familiei regale nu mai poti fi activ in sfera politica? Chiar daca Familia Regala este reprezentanta politica a tarii sale, se fereste din a participa la evenimente politice, cum ar fi votul sau candidatura la vreun partid politic.

    Prin faptul ca nu voteaza si ramane cumva neutra din punct de vedere politic, Familia Regala isi mentine rolul in sfera publica si se poate identifica cu toate categoriile sociale.

Ciudate sunt aceste reguli, insa in aceasi masura sunt si picanterii despre care presa si lumea intreaga abia asteapta sa vorbeasca. 

Sursa foto: royallifenews.com

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: