Connect with us

Calatorii

Primul trailer al filmului Crima din Orient Express a fost lansat

crima din orient express

Daca iti plac cartile scriitoarei britanice Agatha Christie si in special romanul Crima din Orient Express, atunci te vei bucura sa afli ca se face un film remake dupa cartea cu acelasi nume. Iar daca vrei sa afli cate ceva mai mult despre acest film, ei bine poti vedea primul trailer ce tocmai a fost lansat.

Trebuie sa afli deja ca este un film in  care joaca o multime de actori si actrite mari, celebri, iar totul este condimentat de rolul lui Johnny Depp. Din trailer iti poti da seama cine este cine, cine interpreteaza ce personaj din cartea Agathei Christie.

O crima se petrece in cel mai luxos tren din Europa – Orient Express – iar fiecare pasager este banuit a fi suspect pentru moartea unui bogatas ce se presupune ca are multi dusmani.

Sir Kenneth Branagh nu numai ca regizeaza acest film, dar se afla si in rolul popularului detectiv belgian Hercule Poirot, care calatoreste din intamplare in acelasi tren cu toti ceilalti.

Distributia filmului Crima din Orient Express mai cuprinde si nume precum Daisy Ridley(din Star Wars), Judi Dench, Penelope Cruz, Willem Dafoe, dar si Michelle Pfeiffer si Josh Gad, Sir Derek Jacobi si Leslie Odom Jr.

Uite ce spune regizorul Kenneth Branagh despre filmul Crima din Orient Express si personajele sale

Toti acesti oameni erau pasageri intr-un tren care calatorea curs de o mila in susul si in josul campurilor din Surrey pretinzand a fi fosta Yugoslavie. A fost ciudat ca in prima zi am folosit decorul cu trenul si ecranele cu LED cu metraje confruntandu-ne cu mari probleme in filmarul diferitelor medii – depresiunile si apoi Alpii, etc. -(si) dupa o zi, oamenii chiar se simteau un pic rau.

Filmul este in genul crima, drama, mister, inspirat exact dupa populara carte a scriitoarei britanice Agatha Christie. Ca in orice roman al dumneaei in care detectivul particular Hercule Poirot are rolul principal, acesta va pune cap la cap lucrurile si va afla in cele din urma, nu dupa putine investigatii si marturii, cine este criminalul bogatasului din tren.

Filmul se pare ca va avea premiera in Romania abia in luna noiembrie 2017, deci mai avem de asteptat pana sa vedem acest remake ce promite multe. 

Sursa video: YouTube

Sursa foto: Cinemagia

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: