Connect with us

Uncategorized

Romane de suspans asteptate in anul 2017

romane de suspans

Romanele psihologice si de suspans sunt in mare voga in ultima vreme. Daca ti-au placut romanele “Fata disparuta” de Gillian Flyn sau “Fata din tren” de Paula Hawkins, atunci cu siguranta cauti sa citesti si altceva de genul. Pe langa cartile bine scrise si cu elemente de thriller, poti vedea de asemenea si ecranizarile acestor romane bestseller. Ca si aceste romane de suspans si filmele au fost premiate datorita scenariului bine gandit.

 

Uite ce romane de suspans fresh vei descoperi in anul 2017. Le poti comanda de pe Amazon sau citi in limba engleza

 

  • The Missing de Caroline Eriksson

Sotul si fiica personajului Greta dispar in timpul unei iesiri cu barca. Greta incearca sa reface puzzle-ul ca sa descopere ce s-a intamplat, dar incepe sa piarda pana si simtul realitatii.

 

  • Everything You Want Me to Be de Mindy Mejia

Acest roman spune povestea unei liceene din ultimul an exact inainte sa fie gasita ucisa cu brutalitate in timpul noptii premierei unei piese de teatru la scoala. In carte se intalnesc trei pari care se interpun: cea a lui Hattie, cea a serifului local si cea a unui nou profesor de engleza a carei casnicie se destrama.

 

  • The River at Night de Erica Ferencik

Dupa ce viata personajului Wini Allen este intoarsa pe dos de anumite tragedii personale, aceasta isi ia o vacanta iar prietenele ei se ofera sa mearga cu ea intr-o excursie ca intre fete la rafting. Insa un accident le lasa pe femei abandonate si fara aparare si atunci gasesc o tabara pe timp de noapte. Insa, ceea ce vor gasi nu va deveni refugiul lor, ci cel mai mare cosmar probabil.

 

  • The Sleepwalker de Chris Bohjalian

Este o carte despre somnambulism. Daca ti s-a intamplat asta vreodata si vei citi cartea, iti va da fiori reci pe sira spinarii. Asemenea romane de suspans sunt scrise intr-un stil inedit si cat se poate de realist. Este povestea unei fete care dispare din patul ei pe timp de noapte.

Familia ei stie despre escapadele ei de somnambula si se tem de ce este mai rau pentru ea. Iar cand un detectiv care stie prea multe discuta cu familia, banuielile acesteia din urma ii fac sa se ingrozeasca pe membrii ei.

 

Sursa foto: Pinterest

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending