Connect with us

Sport

Romania – Danemarca egal pe Cluj Arena

romania - danemarca

Desi a fost un meci disputat acasa la noi, in Romania, mai exact pe Cluj Arena, partida Romania – Danemarca nu s-a finalizat cum ar fi dorit romanii, dar nici cum ar fi dorit danezii, probabil. Desi multi au facut pronosticuri si au pariat pe echipa nationala de fotbal a Romaniei, jucatorii nostri au ratat ocaziile atat de bune pe care le-au avut la poarta Danemarcei.

In final, partida Romania – Danemarca s-a incheiat cu scorul de 0-0

Acest rezultat nu a adus decat un singur punct fiecarei echipe, dar macar ne putem multumi ca nu am luat bataie. Romania face parte din Grupa E din preliminariile CM 2018. Alaturi de echipa nationala romana si de echipa nationala de fotbal daneza, in grupa din care facem parte ii mai avem ca adversari pe Armenia, Polonia – care este si lider in grupa, Muntenegru si Kazahstan.

S-ar putea spune ca am cazut intr-o grupa usoara, avand in vedere ca nu avem deloc adversari de renume in fotablul mondial precum Portugalia, Spania, Franta sau Germania. De asemenea, nici Anglia sau Italia nu se va intersecta cu Romania deocamdata.

Sansele noastre sunt mari, dar in momentul de fata ne aflam abia pe locul 4, la egalitate de puncte – 6 – cu Armenia. Pe intaia pozitie in Grupa E pentru CM 2018 se afla Polonia cu 13 puncte, pe locul 2 este Muntenegru iar pe locul 3 se afla Danemarca, fiecare echipa cu cate 7 puncte fiecare.

Avand in vedere faptul ca nu ne aflam la multe puncte distanta de Muntenegru sau Danemarca, o serie de victorii ulterioare ne-ar ajuta foarte mult. 

Cei care au privit la televizor sau in transmisiuni live pe internet meciul de aseara dintre Romania – Danemarca au putut vedea cu ochiul liber cel putin doua ocazii pe care le-a avut un atacant roman in fata portii Danemarcei. Insa, de fiecare data acesta a ratat, ceea ce a dus la frustrari nu doar in randul jucatorilor, ci si a staff-ului si a spectatorilor sau a suporterilor din tribune.

Acestia au si inceput, la un moment dat, sa fluiere, astfel incat si-au exprimat desgustul cu privire la partida practicata de Romania. 

Sursa foto: mondonews.ro

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending