Connect with us

Monden

Ryanair ofera o saptamana de promotii la biletele de avion

News24

ryanair

Compania aeriana Ryanair a lansat o campanie de reduceri de Black Friday care tine o saptamana intreaga. Este vorba despre oferte foarte bune de reduceri la biletele de avion pentru romani, dar nu numai. Luni, 20 noiembrie, a fost ziua unu cu promotii la calatorii, ce a dispus de bilete cu pana la 15% reducere …

Sursa: Ryanair ofera o saptamana de promotii la biletele de avion

Ryanair ofera o saptamana de promotii la biletele de avion

Compania aeriana Ryanair a lansat o campanie de reduceri de Black Friday care tine o saptamana intreaga. Este vorba despre oferte foarte bune de reduceri la biletele de avion pentru romani, dar nu numai.

Luni, 20 noiembrie, a fost ziua unu cu promotii la calatorii, ce a dispus de bilete cu pana la 15% reducere pentru 500.000 de locuri in luna decembrie.

Marti, 21 noiembrie, pe site-ul ryanair.com promotia de Vinerea Neagra continua cu calatorii la preturi reduse pentru luna ianuarie, insa. Ziua doi a venit cu 100.000 de locuri pentru calatorii, tarifele incepand de la 4,99 euro de bilet. Rezervarile pot fi facute doar astazi, 21.11.2017, iar calatoriile pentru care sunt disponibile biletele reduse sunt doar pentru perioada 01.01.2018 – 31.01.2018.

Citeste si:S-a lansat un nou scaun cu rotile care permite utilizatorilor sa stea in picioare

Ai la dispozitie bilete de avion Ryanair incepand cu pretul de 4,99 euro din Romania, din urmatoarele orase

Din Timisoara poti zbura in perioada mai sus numita la Berlin Schonefeld, Bruxelles Chareleroi, Bucuresti, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted sau Milano Bergamo.

De asemenea, din Oradea poti calatori ieftin catre o sumedenie de destinatii minunate tot in perioada specificata mai sus. Asadar, de aici ai bilete ieftine de avion doar azi catre Barcelona Girona, Dusseldorf Weeze, Londra Stansted, Memmingen Germania sau catre Milano Bergamo.

In plus, pentru toate ofertele saptamanii de Vinerea Neagra, compania aeriana Ryanair mai ofera si 20% reducere la bagajele inregistrate.

Uite ce a declarat Robin Kiely de la Ryanair despre ziua de promotii de ieri de pe site-ul oficial al companiei aeriene

Taiem pana la 15% pentru 500.000 de locuri, pentru calatorii in decembrie, acestea fiind acum disponibile pentru rezervari pana astazi, la miezul noptii. Clientii trebuie sa acceseze Ryanair.com pentru a-si asigura un chilipir, dar sa se astepte in continuare la economii si mai mari in fiecare zi din aceasta saptamana.”

Asta inseamna ca nu doar ieri sau azi romanii au avut sanse de a-si lua bilete de avion la promotie pentru lunile decembrie si ianuarie, ci ca oferta este extinsa si pentru urmatoarele zile. Surprize, surprize!

Citeste si:Google Doodle sarbatoreste astazi pe astrofizicianul S. Chandrasekhar

Sursa: adevarul.ro si ryanair.com

Sursa foto: ryanair.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending