Secretele bine ascunse ale primelor doamne ale Americii

438

secretele bine ascunse ale primelor doamne

Nimeni nu este fara pata. Iar de presa nu scapa nici o persoana care devine publica, cu ajutorul ei sau cu ajutorul altora. Asa este si cu politicienii, si cu artistii care ne incanta pe scena, dar si cu sotiile presedintilor Americii. Secretele bine ascunse ale primelor doamne poate ca au fost in siguranta pana la un moment dat, insa mass-media afla tot.

Afla si tu secretele bine ascunse ale sotiilor de presedinti din America

  • Nancy Reagan isi ghida viata dupa astrologie 

Sotia presedintelui american Ronald Reagan era o atenta si apropiata consiliera a sa. Insa, pentru a-l ajuta pe sotul ei in luarea de decizii importante, prima doamna se folosea de predictiile din horoscop. Cand s-a aflat asta, lumea a luat-o in ras.

  • Betty Ford cocheta cu alcoolul

Sotia presedintelui Gerald Ford a atras atentia pe vremea ei datorita faptului ca era o femeie divortata ce urma sa fie prima doamna a Americii, insa nu numai prin asta. Presa a scormonit si a descoperit faptul ca Betty cocheta cu bautura, drept pentru care dupa castigarea alegerilor de catre sotul ei aceasta s-a internat la rehab.

  • Jackie Kennedy fuma la greu

Chiar daca o cunosti drept un etalon al elegantei si rafinamentului la vremea ei, Jackie era o mare fumatoare. Pe atunci se cunostea faptul ca daca fumezi te mentii subtire si esti mult mai calm. Se pare ca acesta este secretul siluetei fara cusur a primei doamne a Americii, sotia lui John. F. Kennedy.

  • Eleanor Roosevelt avea o atractie pentru doamne

Nu s-a descoperit exact daca Eleanor Roosevelt, sotia presedintelui Franklin D. Roosevelt, era cu adevarat lesbiana sau doar ii placea compania lor cocheta, dar oricum s-au zvonit multe despre aceasta prima doamna si relatiile ei apropiate cu o jurnalista de la vremea aceea.

  • Mary Todd Lincoln era dependenta de cumparaturi

Nu numai ca ar fi fost o mare admiratoare a hainelor de firma si o si mai mare clienta a caselor de moda, dar mai si punea asemenea cheltuieli in carca fondurilor federale. Ea sustinea ca o prima doamna trebuie sa arate tare bine si banii pentru asta ar trebui sa fie decontati de aceste fonduri.

  • Melania Trump a pozat nud

Se stie ca actuala prima doamna a Statelor Unite, sotia lui Donald Trump, a fost model de succes pe vremuri. De asta poate ca nici nu mai este de mirare ca a pozat goala in diferite reviste internationale pentru barbati. Pe barbatul ei se pare ca nu il supara un asemenea lucru, totusi, fiindu-i un fel de sotie-trofeu.

Secretele bine ascunse ale primelor doamne ale Americii sunt piperate, insa au si fost aflate intre timp.

Sursa foto: whitehousehistory.org

LĂSAȚI UN MESAJ