Selena Gomez infirma faptul ca va colabora cu The Weeknd in muzica

330

Selena Gomez

Tine minte un lucru si bun. Selena Gomez nu va colabora cu The Weeknd in cariera sa muzicala. Ei sunt doar iubiti si ar dori sa ramana la statutul asta. S-a mai intamplat ca vedete indragostite unele de altele sa aiba colaborari muzicale impreuna, dar nu mereu iese bine iar decizia celor doi este cat se poate de potrivita.

Normal ca fanii si lumea muzicala s-au gandit deja la aceasta posibilitate – ca cei doi sa scoata cel putin o piesa impreuna …

 

… dar se pare ca Selena Gomez si The Weeknd nu prea doresc sa faca una ca asta

 

Dar este de inteles. S-a zvonit mai demult ca cei doi ar fi fost impreuna intr-un studio pentru a lucra la o piesa numita ‘In Her Element’ la care chiar Abel Tesfaye(adica The Weeknd) ar fi contribuit.

Insa, deocamdata nu este vorba decat despre oficializarea relatiei lor atat in fata fanilor, pe retelele de socializare, cat si in mediul public, pe covorul rosu a diferite evenimente de mare grandoare.

In cadrul unui interviu cu TJ Taormina la postul Boston 103.3 AMP Radio, cantareata a fost intrebata direct despre aceasta piesa despre care se zvonesc atatea. Ea a raspuns foarte direct spunand ca nu s-a aliat niciodata cu The Weeknd pentru aceasta melodie.

Daca este sa privim lucrurile din punctul lor de vedere, este de inteles de ce Selena Gomez este atat de retinuta fata de inregistrarea unei piese cu iubitul ei actual. Exista multe motive care sunt in favoarea mentinerii unei separari intre viata personala si viata profesionala pentru binele unui cuplu. Sunt atatea exemple de relatii care nu au mers bine tocmai din cauza amestecarii celor doua sfere.

Sursa foto:

LĂSAȚI UN MESAJ