Sotia lui George Clooney a nascut … gemeni

532

george clooney

Daca in acest an ai tot auzit de diversele sarcini ale vedetelor feminine, atunci este posibil sa stii si de faptul ca iubitul actor George Clooney si sotia lui Amal Clooney asteapta gemeni in curand. Iata ca minunea s-a intamplat si cei doi sunt acum parintii a doi copii frumosi si sanatosi.

Amal Clooney a nascut primii sai copii si primii copii ai cuplului, un baiat si o fetita. Un reprezentant al actorului a declarat urmatoarele lucruri pentru revista People in data de 6 iunie 2017:

In aceasta dimineata Amal si George au intampinat pe lume pe Ella si Alexander Clooney. Ella, Alexander si Amal sunt cu totii sanatosi, fericiti si o duc foarte bine. George este sedat si ar trebui sa-si revina in cateva zile.

Actorul de 56 de ani si avocata de 39 de ani sunt casatoriti din luna septembrie a anului 2014. Nunta a avut loc in Venetia, Italia. Cand s-a auzit acest lucru prin presa, toata lumea a luat-o razna. Cum se poate ca in sfarsit cel mai burlac dintre burlacii de la Hollywood sa isi puna pirostriile si sa se insoare?

Uite ca evenimentul s-a produs, iar daca mai aveai indoieli in ceea ce priveste ideea lui de familie si de a avea copii, iata ca viata ii este completata nu doar de un singur copil, ci de doi copii – Ella si Alexander -gemeni.

Uite ce a declarat George Clooney despre sotia lui – Amal – in urma oficializarii relatiei lor

Ea este o persoana uimitoare. Si este foarte atenta si grijulie. Si, de asemenea se intampla sa fie una dintre cele mai inteligente persoane din cate cunosc. Si, mai are si un simt extraordinar al umorului. Exista un numar de motive pentru care m-am indragostit de ea.

Sursa foto: thesun.co.uk

LĂSAȚI UN MESAJ