Connect with us

Articole

Trucuri inedite pentru aplicatia mobila Facebook

facebook

Facebook a devenit cea mai intens folosita aplicatie mobila din intreaga lume. Cu miliarde de utilizatori la nivel mondial, reteaua de socializare este o aplicatie populara, pe care majoritatea oamenilor isi petrec timpul zilnic, cel putin 2 ore.

Este o retea de socializare si in acelasi timp te ajuta sa descoperi cele mai noi stiri despre ceea ce te inconjoara. Iti permite sa stai mereu la vorba cu prietenii, oriunde v-ati afla fiecare. Nici nu mai este de mirare faptul ca la fiecare inceput de zi, pe langa email, majoritatea dintre noi deschis si Facebook pentru a vedea noutatile.

Dar pentru ca este o aplicatie atat de grozava, are si multe setari si trasaturi pe care se poate sa nu le fi descoperit inca. Insa, sunt tare grozave si merita sa afli despre ele.

Iata cateva trucuri inedite pentru aplicatia Facebook

facebook

  1. Iti poti transforma poza de profil intr-un GIF animat

In cadrul aplicatiei de mobil Facebook, selecteaza poza de profil si apoi da click pe „Fa un clip video nou de profil” pentru a incarca un video foarte scurt cu tine. Rezultatul va fi un GIF animat extrem de adorabil si iesit din comun pentru o poza de profil pentru Facebook.

2. Opreste auto-playingul pentru video-uri in News Feed

Daca nu vrei ca video-urile de pe Facebook sa isi dea auto-play de fiecare data cand dai scroll in News Feed, atunci umbla putin la setari. In partea din dreapta a aplicatiei, da scroll in jos si vei descoperi tabul Setari si Aplicatii. De acolo da-i tap pe Setarile Aplicatiilor si apoi tap pe Pornire Automata.

De acolo vei putea sa alegi exact cand pornesc automat clipurile video din News Feed. Poti selecta Pe date de mobil si conexiuni Wi-Fi, Doar pe conexiuni Wi-Fi sau Nu porni niciodata automat clipurile video.

3. Poti da unfollow la persoanele pe care nu mai doresti sa le vezi in News Feed, insa nu vrei sa le stergi de tot de la Prieteni

Daca iti doresti sa nu mai vezi postarile cuiva in News Feed, insa nu prea ai curajul sa ii dai Unfriend, atunci poti pur si simplu sa ii dai unfollow pentru a-i ascunde activitatea de pe Facebook.

Trebuie doar sa intri pe profilul persoanei respective pe aplicatia de mobil, sa dai tap pe Urmaresti de sub poza de profil si apoi sa dai Nu mai urmari pentru a scapa definitiv de postarile acelei persoane, si totusi sa o ai la prieteni. Poti face acest lucru si de pe varianta desktop a Facebook, evident.

4. Poti selecta profilurile si paginile ale caror actualizari nu vrei sa le ratezi in News Feed

Daca exista anumite persoane sau pagini ale caror actualizari vrei sa le vezi dintai in News Feed, poti selecta acest lucru din aplicatia de mobil. Da tap pe Ajutor si Setari, apoi pe tabul Preferinte pentru Noutati pentru a-ti personaliza actualizarile.

Intra pe Stabileste pe cine vezi mai intai si apoi da click pe acele pagini si profiluri de persoane ce vrei sa iti apara mai intai in News Feed. Acestea vor aparea de indata ce vor fi selectate cu o steluta albastra in noutatile de pe pagina ta de Facebook.

facebook

5. Poti ascunde postarile tale de anumite persoane din lista de prieteni de pe Facebook

Postarile de pe pagina ta de Facebook pot aparea prietenilor tai, prietenilor prietenilor tai sau oricui se uita la profulul tau. Poti selecta, insa, aceste optiuni pentru a personaliza cine iti vede postarile.

La Ajutor si Setari, intra pe Comenzi rapide de confidentialitate si apoi da tap pe Optiunile de confidentialitate. De acolo da continua si alege audienta ta. Poti selecta varianta Public, Prieteni, Prieteni cu exceptia si aici iti alegi persoanele din lista ce nu iti doresti sa iti vada actualizarile si asa mai departe.

Poti face asta bineinteles si de pe varianta desktop, intrand la Setari si apoi la Setari si instrumente de confidentialitate. Apoi in cadrul tabului Cine poate sa imi vada lucrurile, selectezi ce si cum doresti.

Sper ca ai gasit aceste informatii destul de utile in folosirea aplicatiei Facebook, atat pe mobile, cat si pe Desktop. Pe data viitoare, cand iti voi dezvalui si alte trucuri inedite de la aceasta retea de socializare a momentului.

Sursa foto: Pexels

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending