Connect with us

Monden

Ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan înainte să moară

 Ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan înainte să moară. Artista de muzică populară și-a privit fiica în ochi  și a ținut-o strâns de mână, în momentul în care și-a simțit sfârșitul.

Anamaria a fost si ultima persoana cu care Ionela Prodan a vorbit in ultimele clipe de viata. Ionela Prodan va fi depusă marți la Cimitirul Bellu a declarat prietena ei, cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu. Aceasta a dăugat că mama Anamariei Prodan va fi înmormântată îmbrăcată în costum popular.

“De cateva zile, marea artista nu mai reactiona la tratament. De aceea, a fost nevoie iarasi de interventia medicilor, care au bagat-o pe aparate pe pacienta. Ea respira doar artificial, practic nu mai era nimic de facut. Totusi, in  mod surprinzator, inainte de a muri, Ionela Prodan a deschis ochii si s-au uitat fix la fiica sa. A luat-o de mana si i-a spus: “Gata, ma duc!” Atat! A mai apucat sa o auda pe Anamaria spunandu-i ca o iubeste enorm si viata s-a sfarsit”, au spus persoane de la Spitalul Elias, pentru WOWbiz.ro

 Autor: Livia Lixandru

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/ultimele-cuvinte-ale-ionelei-prodan-inainte-sa-moara-2218936

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: