Connect with us

Stiri

Xiaomi Redmi 4 lansat in India

xiaomi redmi 4

Producatorul de smartphone-uri Xiaomi si-a extins portofoliul in India prin lansarea unui nou produs tehnologic. Este vorba despre noul telefon inteligent Xiaomi Redmi 4. Insa, trebuie sa afli faptul ca aceasta firma nu s-a limitat la lansarea unei singure versiuni a acestui smartphone.

Din contra, compania din China a scos pe piata din India trei variante de gadgeturi:

  • 2GB de RAM cu stocare de 16GB. Pret: 99 de euro
  • 3GB de RAM cu stocare de 32GB. Pret: 127 de euro
  • 4GB de RAM cu stocare de 64GB. Pret: 155 de euro

Aceste produse sunt disponibile la vanzare pe site-ul Amazon si pot fi cumparate in optiunile de culoare Black si Gold.

Acest model de telefon are un design de metal unibody. Smartphone-ul Xiaomi Redmi 4 are dual-SIM si margini curbate. De asemenea, prezinta un senzor cu amprenta digitala pe spatele telefonului, acolo unde apare si logo-ul companiei chineze.

 

Ce trebuie sa mai stii despre Xiaomi Redmi 4?

 

Acest dispozitiv dispune de un display HD de 5 inch cu o rezolutie de 720×1280 pixeli. Dispay-ul mai are si un design de sticla curbata. Este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 435 de 1.4GHz ocat-core si functioneaza cu sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Din punctul de vedere al camerei, Xiaomi Redmi 4 are o camera normala de 13MP cu flash LED si o deschidere de f/2.0 si o camera frontala de selfie-uri de 5MP. Si bateria sa este foarte buna, fiind de 4.100mAh. Mai mult decat atat, gadgetul de la compania chineza ofera retea 4G, VoLTE, 3G, Wi-Fi, Bluetooth, USB OTG, dar si GPS pentru monitorizarea locatiei.

Sursa foto: hexcode.in

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: