Connect with us

Monden

Andreea Marin a fost operată în secret

„Sunt bine, voi fi și mai bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune, dragii mei, nu vă pot răspunde încă individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar mă voi odihni și îmi voi recăpăta forța, promit. Deja zâmbesc, deci sunt bine. Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum … voi zbura.?

Eu sunt optimistă, fiecare pas în direcția bună e important, dar nu voi înceta nici să critic, în spirit constructiv. Doar vorbind liber și obiectiv despre realitate o putem schimba. Sănătate, că-i mai bună decât toate!’ a scris Andreea Marin, pe pagina ei de Instagram. În urmă cu o lună, Andreea Marin a oferit pentru Libertatea, detalii despre operația pe care urma să o facă.

„Voi intra pe mâinile domnului doctor Dragoș Zamfirescu, specialist în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, peste o lună și ceva, într-o intervenție care sper să fie în regulă. Săptămâna viitoare voi afla exact cum stau cu analizele și care e rezoluția’, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Citește și

VIDEO/ Centenar Solidar: Piele și os și dragoste de mamă. Șerbana, Doinița și Aurel, o familie unită de suferințe

 Autor: Livia Lixandru

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/andreea-marin-fost-operata-secret-2457774

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: