Connect with us

Monden

Cum se înțelege partenerul de viață al lui Brigitte sfăt cu copiii acesteia. „A înțeles că nu mă voi putea împăca niciodată”

 

Brigitte Sfăt are doi copii, Sara și Robert, cu care actualul său partener de viață, Corneliu Oană, se înțelege perfect.

Bruneta a detaliat care este relația dintre Corneliu Oană și cei doi copii ai ei într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

„Copiii mei îl cunosc de pe vremea când era asociat. Mai ales fetița mea mă vizita mereu după școală. Mai stătea cu el, mergea să mănânce cu el. S-au întâmplat lucrurile așa încet. Ne-am petrecut mai mult cu copiii.

Băiatul meu a simțit foarte mult lipsa unei persoane cu care să vorbească. Diferența dintre el și Ilie era foarte mare, erau unele întrebări pe care i le-ar fi pus, dar îi era rușine. Cred că a primit multe răspunsuri. Eu sunt mamă, nu îmi pune mie foarte multe întrebări.

Fetița mea la început a fost așa… dar e ok. A înțeles că nu mă voi mai împăca niciodată cu tatăl ei. Cornel e foarte bun și foarte calm. Cornel îi descarcă filme, o ajută, îi cumpără unicorni”, a declarat Brigitte Sfăt pentru viva.ro.

Citește și: 14 ani de la moartea lui Teo Peter. Adrian Ordean are amintiri groaznice: chemat să ia ce-a rămas, într-o pungă!

 Autor: daniela.arama

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/cum-se-intelege-partenerul-de-viata-al-lui-brigitte-sfat-cu-copiii-acesteia-inteles-ca-nu-ma-voi-putea-impaca-niciodata-2476879

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Citeste si: